KVG-kinderkamp: een feest om nooit te vergeten!

Wil jij deze zomer 10 spetterende kampdagen vol plezier beleven? Ben je tussen 10 en 18 jaar oud? En heb je zin om je eens volledig uit te leven? Kom dan mee op vakantie met Jong-KVG Limburg!

Wij zijn er voor iedereen!

Groot, klein, jongen, meisje, persoon met of zonder mentale of fysieke handicap? Iedereen kan met ons mee op vakantie!

Hoe doen we dat?

Ieder jaar belanden we op een andere kampplaats in Limburg en word je ondergedompeld in een ander thema. Het Wilde Westen, een sprookjesbos of een pirateneiland? Je kan het zo gek niet bedenken of we reizen er naartoe en beleven vele spannende avonturen! Dat kan ook niet anders als je weet welke activiteiten er allemaal op til staan: Bosspelen, zwempartijen, waterspelen, zoektochten, fuiven, zangwedstrijden, toneeltjes, … kortom: er is altijd iets te doen!

Ga je op vakantie, dan wil je natuurlijk ook verwend worden!

Je krijgt niet alleen de kans om je uit te leven in één van de talloze spelletjes, er zijn ook momenten dat je lekker in de watten wordt gelegd. Kijk daarom niet vreemd op als je op een ochtend plots ontbijt op bed krijgt. Of de hele dag mee achterop een motor mag rijden. Het zijn maar enkele voorbeelden van hoe we jouw humeur tien dagen lang op peil houden.

Afsluiten doe je in stijl!

Elk jaar op 9 augustus sluiten we het kamp af met een groots kampvuur waarbij je familie en vrienden zijn uitgenodigd! Zij krijgen de kans om de sfeer van het kamp te proeven terwijl iedereen zingt, danst en feest!

Jong KVG-Limburg vakantiewerking?

Jong KVG-Limburg is een groep enthousiaste vrijwilligers die zich samen inzetten om tijdens de zomer 4 toffe kampen te organiseren, waaronder het Kinderkamp. Ben je te oud voor het Kinderkamp? Dan kan je als persoon met een handicap nog altijd bij de andere kampen terecht. Of misschien voel je je als valide wel geroepen om de leidingsploeg te versterken? Aarzel in ieder geval niet om ons te contacteren, en wie weet ervaar je binnenkort hoe mensen met en zonder handicap samen grenzeloos plezier kunnen beleven.